Română
Încearcă gratuit

Ștergeți-vă contul

Ștergeți-l singuri în aplicație sau panou. Fără acces? Solicitați mai jos.

Se aplică aplicației Your Next Tours pentru iOS și Android și pentru yournext.tours, publicată de First Point Yazilim Limited Sirketi.

Ștergeți-l singuri

Ghid sau companie de tururi

  1. Aplicație: Setări, apoi Zona periculoasă, apoi Ștergeți contul.
  2. Web: Setări panou, apoi Zona periculoasă, apoi Ștergeți contul.

Deschideți setările panoului

Participant la tur

  1. Aplicație: Setări, apoi Cont, apoi Ștergeți contul.

Intră în vigoare imediat.

Nu puteți să vă conectați?

Introduceți adresa de e-mail pe care o folosește contul. Vă vom trimite o legătură de confirmare.

Răspunsul este același indiferent dacă există sau nu un cont pentru acea adresă.

Tip de cont

Ce se șterge și se păstrează

Conturi de ghid și companie de tururi

Șters

  • Profil: nume, fotografie, telefon, motto, biografie
  • Șabloane de tur, diapozitive, carduri informative, opriri, rute
  • Programe de călătorie și excursii
  • Profiluri WiFi salvate, inclusiv parole
  • Jetoane de notificări push
  • Profil de facturare și impozit, inclusiv ID național sau numărul de identificare fiscală
  • Fiecare jeton de conectare, pe fiecare dispozitiv

Păstrat

DateDe ceCât timp
Adresă de e-mail și orice identitate Google sau Apple conectatăPrevine înregistrarea din nou a aceleiași adresePermanent
Detalii cumpărător pe comenzi de plată anterioareLegea fiscală și contabilăDupă cum prevede legea
Numărări anonime și agregate de utilizareNu vă mai identificăLa nesfârșit

Conturi de participanți la tur

Șters

  • Înregistrarea contului în sine
  • Nume, e-mail și telefon în orice excursie la care ați participat
  • Colecționabile și fișierele lor de imagine
  • Jetoane de notificări push

Păstrat

DateDe ceCât timp
Câți oameni s-au alăturat unei excursiiUn număr fără nume asociatLa nesfârșit

Cât durează

  • Solicitări prin această pagină: în termen de 30 zile după ce confirmați, și vă vom trimite un e-mail când este gata.
  • Copiile de siguranță nu sunt niciodată editate; fiecare copie cu datele dvs. expiră automat în termen de 90 zile.

Întrebări