Azərbaycanca
Pulsuz sınayın

Hesabınızı silin

Onu tətbiqin və ya paneldə özünüz silin. Giriş yoxdur? Aşağıda talep edin.

Your Next Tours tətbiqinə (iOS və Android üçün) və yournext.tours saytına tətbiq olunur, First Point Yazilim Limited Sirketi tərəfindən nəşr olunub.

Özünüz silin

Rehbər və ya tur şirkəti

  1. Tətbiq: Ayarlar, sonra Təhlükə Zonu, sonra Hesabı Silin.
  2. Veb: Panel Ayarları, sonra Təhlükə Zonu, sonra Hesabı Silin.

Panel Ayarlarını Açın

Tur İştirakçısı

  1. Tətbiq: Ayarlar, sonra Hesab, sonra Hesabı Silin.

Dərhal qüvvəyə minir.

Giriş edə bilmirsinizsə?

Hesabın istifadə etdiyi e-poçt ünvanını daxil edin. Biz təsdiqləmə bağlantısı göndərəcəyik.

Cavab, bu ünvan üçün hesabın olub-olmamasından asılı olmayaraq eynidır.

Hesab Növü

Nə silinəcəyi və nə saxlanılacağı

Rehbər və tur şirkəti hesabları

Silinən

  • Profil: ad, şəkil, telefon, slogan, bioqrafiya
  • Tur şablonları, slaydlar, məlumat kartları, dayanacaqlar, marşrutlar
  • Səfər proqramları və turlar
  • Saxlanmış WiFi profilləri, şifrələr daxil olmaqla
  • Push bildirişi tokenləri
  • Fakturalaşdırma və vergi profili, vətəndaşlıq kimlik nömrəsi və ya vergi nömrəsi daxil olmaqla
  • Hər dəfə daxil olma tokeni, hər cihazda

Saxlanılan

MəlumatNiyəNə qədər müddətə
E-mail ünvanı və hər hansı əlaqəli Google və ya Apple kimliyiEyni ünvanın yenidən qeydiyyatını dayandırırDaimi olaraq
Keçmiş ödəniş sifarişləri üzrə alıcı məlumatlarıVergi və bухgalteriya qanunlarıQanun tərəfindən tələb olunan kimi
Adsız, toplanmış istifadə saylarıArtıq sizi müəyyən etmirMüəyyən olmayan müddətə

Tur iştirakçı hesabları

Silinən

  • Hesab qeydinin özü
  • Qatıldığınız hər hansı turda ad, e-mail və telefon
  • Kolleksiya əşyaları və onların şəkil faylları
  • Push bildirişi tokenləri

Saxlanılan

MəlumatNiyəNə qədər müddətə
Tura neçə nəfər qatıldıAdı olmayan sayıMüəyyən olmayan müddətə

Nə qədər vaxt çəkir

  • Bu səhifə vasitəsilə sorğular: siz təsdiq etdikdən 30 gün ərzində və biz işi bitirəndə sizə e-mail göndəririk.
  • Ehtiyat nüsxələr heç vaxt redaktə edilmir; məlumatlarınızı saxlayan hər bir nüsxə 90 gün ərzində avtomatik olaraq bitmə müddəti bitir.

Suallar