Ελληνικά
Δοκιμάστε Δωρεάν

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας στο app ή στο panel. Δεν έχετε πρόσβαση; Ζητήστε παρακάτω.

Ισχύει για την εφαρμογή Your Next Tours για iOS και Android και για yournext.tours, που δημοσιεύεται από First Point Yazilim Limited Sirketi.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας

Οδηγός ή ταξιδιωτική εταιρεία

  1. App: Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Ζώνη κινδύνου, στη συνέχεια Διαγραφή λογαριασμού.
  2. Web: Ρυθμίσεις panel, στη συνέχεια Ζώνη κινδύνου, στη συνέχεια Διαγραφή λογαριασμού.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις panel

Συμμετέχων ξενάγησης

  1. App: Ρυθμίσεις, στη συνέχεια Λογαριασμός, στη συνέχεια Διαγραφή λογαριασμού.

Ισχύει αμέσως.

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε;

Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού. Θα στείλουμε ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης.

Η απάντηση είναι η ίδια ανεξάρτητα από το εάν υπάρχει λογαριασμός για αυτή τη διεύθυνση.

Τύπος λογαριασμού

Τι διαγράφεται και διατηρείται

Λογαριασμοί οδηγού και ταξιδιωτικής εταιρείας

Διαγράφεται

  • Προφίλ: όνομα, φωτογραφία, τηλέφωνο, σύνθημα, βιογραφία
  • Πρότυπα περιηγήσεων, διαφάνειες, κάρτες πληροφοριών, στάσεις, διαδρομές
  • Προγράμματα ταξιδίου και περιηγήσεις
  • Αποθηκευμένα προφίλ WiFi, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης
  • Κωδικοί ειδοποιήσεων push
  • Προφίλ χρέωσης και φόρων, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού αναγνωριστικού ή του αριθμού φόρου
  • Κάθε κωδικό σύνδεσης, σε κάθε συσκευή

Διατηρείται

ΔεδομέναΓιατίΓια πόσο καιρό
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οποιαδήποτε συνδεδεμένη ταυτότητα Google ή AppleΑποτρέπει την επανεγγραφή της ίδιας διεύθυνσηςΜόνιμα
Στοιχεία αγοραστή σε προηγούμενες παραγγελίες πληρωμήςΦορολογικός και λογιστικός νόμοςΌπως απαιτείται από το νόμο
Ανώνυμα, συγκεντρωμένα δεδομένα χρήσηςΔεν σας αναγνωρίζει πλέονΕπ' αόριστον

Λογαριασμοί συμμετεχόντων περιήγησης

Διαγράφεται

  • Η εγγραφή του λογαριασμού
  • Όνομα, email και τηλέφωνο σε οποιαδήποτε περιήγηση που συμμετείχατε
  • Συλλεκτικά στοιχεία και τα αρχεία εικόνων τους
  • Κωδικοί ειδοποιήσεων push

Διατηρείται

ΔεδομέναΓιατίΓια πόσο καιρό
Αριθμός ατόμων που συμμετείχαν σε περιήγησηΈνα σύνολο χωρίς συνημμένο όνομαΕπ' αόριστον

Χρόνος επεξεργασίας

  • Αιτήματα μέσω αυτής της σελίδας: εντός 30 ημερών από την επιβεβαίωσή σας, και θα σας στείλουμε email όταν ολοκληρωθεί.
  • Τα αντίγραφα ασφαλείας δεν επεξεργάζονται ποτέ· κάθε αντίγραφο που κρατά τα δεδομένα σας λήγει από μόνο του εντός 90 ημερών.

Ερωτήσεις