Kirjaudu sisään

Poista tilisi

Poista se itse sovelluksessa tai hallintapaneelissa. Eikö käyttöoikeutta? Pyydä sitä alta.

Koskee Your Next Tours -sovellusta iOS- ja Android-laitteille sekä osoitetta yournext.tours, jonka julkaisee First Point Yazilim Limited Sirketi.

Poista se itse

Opas tai matkayritys

  1. Sovellus: Asetukset, sitten Vaara-alue ja sitten Poista tili.
  2. Verkko: paneelin Asetukset, sitten Vaara-alue ja sitten Poista tili.

Avaa paneelin asetukset

Matkan osallistuja

  1. Sovellus: Asetukset, sitten Tili ja sitten Poista tili.

Tulee voimaan välittömästi.

Etkö voi kirjautua sisään?

Kirjoita tiliä käyttävä sähköpostiosoite. Lähetämme vahvistuslinkin.

Vastaus on sama riippumatta siitä, onko kyseiselle osoitteelle olemassa tiliä vai ei.

Tilityyppi

Mitä poistetaan ja mitä säilytetään

Oppaiden ja matkailuyritysten tilit

Poistettu

  • Profiili: nimi, kuva, puhelin, esittelylause, elämäkerta
  • Kierrospohjat, diat, infokortit, pysähdykset, reitit
  • Matkaohjelmat ja matkat
  • Tallennetut Wi-Fi-profiilit, mukaan lukien salasanat
  • Push-ilmoitustunnisteet
  • Laskutus- ja veroprofiili, mukaan lukien henkilötunnus tai verotunnus
  • Jokainen kirjautumistunniste jokaisella laitteella

Säilytetty

TiedotMiksiKuinka kauan
Sähköpostiosoite ja mahdolliset linkitetyt Google- tai Apple-tilitEstää saman osoitteen rekisteröitymisen uudelleenPysyvästi
Ostajan tiedot aiemmista maksuistaVero- ja kirjanpitolakiLain edellyttämällä tavalla
Anonyymit, kootut käyttötilastotEi enää tunnista sinuaMääräämättömän ajan

Kierroksen osallistujien tilit

Poistettu

  • Itse tilitietue
  • Nimi, sähköposti ja puhelinnumero millä tahansa liittymälläsi matkalla
  • Keräilykohteet ja niiden kuvatiedostot
  • Push-ilmoitusten tunnisteet

Säilytetty

TiedotMiksiKuinka kauan
Matkalle liittyneiden ihmisten määräMäärä ilman nimeäToistaiseksi

Kuinka kauan se kestää

  • Tämän sivun kautta tehdyt pyynnöt: 30 päivän kuluessa vahvistuksestasi, ja lähetämme sähköpostia, kun se on valmis.
  • Varmuuskopioita ei muokata koskaan; jokainen tietojasi sisältävä kopio vanhenee itsestään 90 päivän kuluessa.

Kysymykset