Pieteikties

Dzēst savu kontu

Dzēst to pašrocīgi lietotnē vai panelī. Nav piekļuves? Pieprasiet to zemāk.

Attiecas uz Your Next Tours lietotni operētājsistēmām iOS un Android, kā arī vietni yournext.tours, ko publicē First Point Yazilim Limited Sirketi.

Dzēst pašrocīgi

Gids vai tūrisma uzņēmums

  1. Lietotne: Iestatījumi, pēc tam Bīstamā zona, pēc tam Dzēst kontu.
  2. Tīmeklis: paneļa Iestatījumi, pēc tam Bīstamā zona, pēc tam Dzēst kontu.

Atvērt paneļa iestatījumus

Tūres dalībnieks

  1. Lietotne: Iestatījumi, pēc tam Konts, pēc tam Dzēst kontu.

Stājas spēkā nekavējoties.

Nevarat pieteikties?

Ievadiet e-pasta adresi, ko izmanto konts. Mēs nosūtīsim apstiprinājuma saiti.

Atbilde ir vienāda neatkarīgi no tā, vai šai adresei konts eksistē vai nē.

Konta veids

Kas tiek dzēsts un saglabāts

Gidu un ekskursiju uzņēmumu konti

Dzēsts

  • Profils: vārds, fotoattēls, tālrunis, sauklis, biogrāfija
  • Ekskursiju sagataves, slaidi, informācijas kartītes, pieturas, maršruti
  • Ceļojumu programmas un braucieni
  • Saglabātie WiFi profili, ieskaitot paroles
  • Push paziņojumu pilnvaras
  • Norēķinu un nodokļu profils, ieskaitot personas kodu vai nodokļu numuru
  • Katra pieteikšanās pilnvara katrā ierīcē

Saglabāts

DatiKāpēcCik ilgi
E-pasta adrese un visas saistītās Google vai Apple identitātesNovērš tās pašas adreses reģistrēšanos atkārtotiPastāvīgi
Pircēja dati par iepriekšējiem maksājumu pasūtījumiemNodokļu un grāmatvedības likumdošanaKā likums nosaka
Anonīmi, agregēti lietojuma datiVairs neidentificē jūsBeztermiņa

Ekskursijas dalībnieku konti

Dzēsts

  • Pats konta ieraksts
  • Vārds, e-pasts un tālrunis jebkurā ekskursijā, kurai pievienojāties
  • Kolekcionējamie priekšmeti un to attēlu faili
  • Push paziņojumu marķieri

Saglabāts

DatiKāpēcCik ilgi
Cik cilvēku pievienojās ekskursijaiSkaitlis bez piesaistīta vārdaUz nenoteiktu laiku

Cik ilgs laiks nepieciešams

  • Pieprasījumi, izmantojot šo lapu: 30 dienu laikā pēc apstiprināšanas, un mēs nosūtīsim jums e-pastu, kad tas būs paveikts.
  • Dublējumi netiek rediģēti; katra jūsu datus saturošā kopija pati par sevi beidzas 90 dienu laikā.

Jautājumi