Ištrinti savo paskyrą
Ištrinkite patys programėlėje arba valdymo skydelyje. Neturite prieigos? Pateikite prašymą žemiau.
Taikoma Your Next Tours programėlėje, skirtoje „iOS“ ir „Android“, bei yournext.tours, kurią išleido First Point Yazilim Limited Sirketi.
Ištrinkite patys
Gidas arba kelionių įmonė
- Programėlė: Nustatymai, tada Pavojinga zona, tada Ištrinti paskyrą.
- Žiniatinklis: skydelio Nustatymai, tada Pavojinga zona, tada Ištrinti paskyrą.
Kelionės dalyvis
- Programėlė: Nustatymai, tada Paskyra, tada Ištrinti paskyrą.
Įsigalioja nedelsiant.
Negalite prisijungti?
Įveskite el. pašto adresą, kurį naudoja paskyra. Atsiųsime patvirtinimo nuorodą.
Atsakymas yra toks pat, nesvarbu, ar tam adresui paskyra egzistuoja, ar ne.
Kas ištrinama ir kas saugoma
Gido ir kelionių organizatoriaus paskyros
Ištrinta
- Profilis: vardas, nuotrauka, telefonas, šūkis, biografija
- Ekskursijų šablonai, skaidrės, informacinės kortelės, stotelės, maršrutai
- Kelionių programos ir išvykos
- Išsaugoti „WiFi“ profiliai, įskaitant slaptažodžius
- Push pranešimų žetonai
- Atsiskaitymų ir mokesčių profilis, įskaitant asmens kodą arba mokesčių mokėtojo numerį
- Kiekvienas prisijungimo žetonas, visuose įrenginiuose
Saugoma
| Duomenys | Kodėl | Kiek laiko |
|---|---|---|
| El. pašto adresas ir bet kokia susieta „Google“ arba „Apple“ tapatybė | Neleidžia tam pačiam adresui užsiregistruoti iš naujo | Visam laikui |
| Pirkėjo duomenys apie ankstesnius mokėjimo užsakymus | Mokesčių ir apskaitos įstatymai | Kaip reikalauja įstatymai |
| Anoniminiai, apibendrinti naudojimo rodikliai | Jau jūsų neidentifikuoja | Neribotą laiką |
Ekskursijos dalyvio paskyros
Ištrinta
- Pats paskyros įrašas
- Vardas, el. paštas ir telefonas bet kurioje kelionėje, prie kurios prisijungėte
- Kolekcionuojami elementai ir jų vaizdo failai
- Tiesioginio pranešimo (push) prieigos raktai
Saugoma
| Duomenys | Kodėl | Kiek laiko |
|---|---|---|
| Kiek žmonių prisijungė prie kelionės | Skaičius be priskirto vardo | Neribotą laiką |
Kiek tai užtrunka
- Užklausos per šį puslapį: per 30 dienas (-ų) nuo jūsų patvirtinimo, ir mes išsiųsime el. laišką, kai bus baigta.
- Atsarginės kopijos niekada neredaguojamos; kiekviena jūsų duomenis sauganti kopija savaime nustoja galioti per 90 dienas (-ų).